Ангелина, 33, Гостивар

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Без деца сум, не сум мажена. Работам како пејачка по свадби, по прослави со својот бенд. Често патувам низ земјата, имам доста пари кои немам со кој да ги трошам.

Барам:
Барам некој кој не е љубоморен, некој кој ќе ми биде поддршка и некој на кој ќе можам да се потпрам во секој момент.

Moje fotke