Мира, 41, Неготино

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Трбушна танчерка. Сакам музика, играње и пеење, многу сум позитивна и расположена за било кој вид на забава.

Барам:
Нека ми се јави слободен маж кој не сака да губи време.

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Mira ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Mira ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija