Дијана, 31, Струмица

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Време ми е да се омажам, да основам фамилија. Не сум за авантура, туку ми треба сериозна врска. Малку сум крупна, работам како учителка. Сакам музика.

Барам:
Барам слободен маж кој сака да се впушти во сериозна врска. Ме привлекуваат интелигентни, отворени и искрени, без влакна на јазикот.

Moje fotke