Љубовници, 28, Битола

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Ние две се дружиме и сакаме цел живот. Најдобри другарки и љубовници сме. Многу сме перверзни и никогаш не сме биле со маж.

Барам:
Можеме да ти ја исполниме фантазијата, да бидеш со две жени кои се невини кога се работи за мажи. Бараме некој за подолга врска… Само слободни и имагинативни.

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Ljubovnici ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Ljubovnici ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija