Маргита, 26, Велес

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Како што се гледа по сликите, не сум срамежлива, јас сум девојка од акција.

Барам:
Ако не си досаден тип, јави се, па да се малку забавуваме.

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Margita ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Margita ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija