PRAZEN AVTOBUS

Skrsnav od patot, zastanav pokraj edna niva. Plavusata mi prijde i mi sedna vo skut. Se svrti prema mene. Me fati cvrsto za vratot i glavata i mi go zabi jazikot vo usta..Kurot odamna mi bese dignat, taka da sigurno go osetila. Mi ja raskopca kosulata jas i go vozrativ toa. I ja soblekov maicata i vidov deka ne nosi gradnik.Vednas gi grabnav malite no ubavi cicinja i pocnav da gi smukam. Poluduvav kako dete.So jazikot gi lizev cickite a so racete i gi mesev.I ja soblekov suknjata i pocnav da i ja drkam.i staviv prvo eden prst,pa potoa uste eden..Pocna da stenka….Aaaaah…Toooooooa.Tooooooa….

Јас и цицлестата баба

Ги стегна малку и и го ставив меѓу нив на баба. Ја лижев по цело тело, тоа ја палеше. Го зеде мојот кур и го стрпа во уста. Јас и реков дека од сега ке ја викам кучка. Она ми рече добро ебачу мој. Почна прво од главчето па кружно и така ме доведуваше до…

Пријател и пријателка

Тој веднаш седна позади компјутерот и почна да го бара проблемот. Во меѓувреме јас му донесов ладен пијалок и застанав позади него. По кратко време тој со весел глас ми соопшти дека го пронашол “проблемот” кој што всушност јас самата го предизвикав, и дека нема да му треба многу време да го среди компјутерот. Тоа значеше дека е крајно време да стапам во акција. Почнав да му го масирам грбот и вратот велејќи му дека го заслужува тоа а со шеговит тон додадов дека всушност заслужува и повеќе отколку само масажа на грбот. Игор не искоментира ништо на мојата “шега” но рече дека масажата му доаѓа супер по напорниот работен ден. Во моментите кога стануваше од работната столица да преспои некои кабли, мојата рака се префрли од неговиот грб меѓу неговите препони.

Tagovi:

Да ти го лижам пичето

Сакав да вриснам од задоволство но не смеев, комшијата нејзиниот сопруг спиеше во другата соба. Свршив уште еднаш ама сега во нејзината устан ни една капка од спермата не смееше да пропадне се проголта мојата комшивка. Со денови ме болеше курот од нејзините заби а јајцата ме печеа од нејзините нокти, ама ако сето тоа би го издржал уште безброј пати. Вкусот на медени гради и пичка со вкус на кокос, е вреден за секаква болка.

Tagovi:

UTEHATA SO SANJA

I ja dignav suknjata i i ja soblekov tangata,a potoa go vovlekov jazikot vo nejzinata ripka.Zelna za ljubov me mamese so svojot miris.Dolgo ja lizev,dodeka ona se tresese vo moite race.Me otturna nazad na moeto sediste,mi go otkopca slicot i go zede batkata vo usta…

Грмушка

Бранко почнува да се издишува и со рацете нежно и ја навлекува главата давајки ритам. Кога беа во потребната екстаза, лакомо и незаситно влетуваа еден кон друг.Она се нагузи наслонета на масата додека он од позади и го вовлекува прво нежно ставајки и го до крај и вадејки го целиот-уз складен ритам и тивки воздишки. Во еден момент она на масата стави облека под лактовите,а потоа,како кучка,го испрчи газот уште повеке,како би он стоејки на седиштето од столот,почна снажно да продира во неа, грубо дупејки и ја лакомата рибица.

Подарок вибратор за сопругата

Кога стигнаа во куќата на нивните пријатели Карови, улицата веќе беше преполна со возила. Дорис ги пречекуваше гостите на врата и ги внесуваше внатре. Кога тие стигнаа до врата Кристи одеднаш како да загуби рамнотежа!!! Френки го уклучи вибраторчето а таа почувствува дрмање во нозете и јака вибрација во нејзиното влажно пиче. Дојде домаќинот Боб и ја бакна Кристи во образ, а Френки го одведе во барот да земат за пиење. За момент Кристи остана сама и се обидуваше да си ги среди мислите додека и надоаѓаа топли бранови во пичката од јаката вибрација. Стоеше сама со насмевка на лицето и никој од присутните не би помислил или претпоставил дека таа е пред огромен оргазам.

ZENATA NA MOJOT DRUGAR

Pocna divo da se nabiva na nego i so jaki vrisoci, taka da morav da ja stavam rakata preku nejzinata usta, a so drugata i ja galev nejzinata tesna picka. Pocuvstvuvav deka e pri kraj i deka ke svrsi, pocna da se trese, navistina ne sum videl nekoja devojka taka da svrsuva, leplivite sokovi i se cedea preku moite race niz nozete a taa se tresese kako vo trans. Pocnav pojako da vleguvam vo gazeto, zelen da svrsam i jas poskoro.

Мојата фризерка

Целата фризерница мирисаше на хидроген за коса помешано со мувла. Веднаш до мене имаше врата која водеше во живеалиштето на Јадранка. Тоа беше барака, приземје, составена од 4 соби, а едната соба ја пренаменила во работен простор. Се беше старо, чисто ама изабено, му поминало полека времето. Единствено газдарицата се држеше, неа забот на времето ја немаше пипнато.

Tagovi:

Во лифтот

Не издржа долго, неговата рака ја подигна нејзината нога. Воздивна кога ости како се пробива длабоко во нејзината внатрешност, и наскоро веќе не стоеше, он ја држеше со силата на своето тело во воздух, наслонета со грб на зид додека ритмички продираше во неа. Со своите цврсти цицки ги допираше неговите градни мускули. Неговото задоволство беше поголемо од тие допири. Го љубеше по врат воздивнувајќи. Почуствува дека е блиску до врвот на задоволството, почна да го убрзува ритамот.

Tagovi: