Еротика после 20 години

Престанаа да се љубат, Микица кој дркаше, цело време се местеше така како она би го зграбила за курац и желно да го стрпа во уста, издајничкиот предах на уживање за момент го заустави нејзиниот маж кој одма почна да ја набива се пожешко и посиловито. Не памти кога овака силовито се ебеле последен пат. Присуството на Микица и неговото учество уште повеке ја доведоа состојбата малтене истиот момент кога го зграби неговиот кур и го стави во уста такаречено сврши во истиот момент…
Повеке не и беше неудобно,повеке не и пречеше тесниот простор,мењач и други глупости, како и пред 20 години потполно се предаде, како пред 20 години нема да дозволи да ја пропушти шансата и да застане на пола. Сега ке го искористи тоа што има 40 години, 20 години повеќе, чувствува како Вања почнува да ја полни, како удар од бик ја фрла во оргазам врз Микица, кој како да беше спремен, и ги стискаше градите, ја љубеше, брадавиците кој повторно беа достапни кога он го извади својот кур во моментот кога она сврши надената на курот на својот маж, беше како запета пушка, штом Вања шкрипејки со забите полусвесен го извади од влажната пичка која само што ја наполни, во неа влета кумовиот добро излижан и набрекнат кур, тука на дваесет сантиметри од него, неговиот кум ја растура неговата жена и он не само да учествува него и ужива…

Како магепсани, беа вратени 20 години наназад, почнаа поново да го преживуваат тогашното лето, кое го поминаа менувајки партнери, како и во заедничко ебење на својте девојки а покасно жени.. Кога пројде тоа лето, така и тоа престана, отидоа во Белград, на студии, пробаа уште еднаш, два пати но тоа веке не одеше, па прекинаа..За тие три месеци ги пробаа сите можни варијанти, тројка највеке им одеше, ова на хиподром во кола, а тоа беше на самиот почеток, затоа не беше комплетно. Во колата чии стакла беа замаглени, Мира почна да свршува како одамна што не свршила, потсокнуваше на кумот некое време, а потоа се припи уз него и во снажен грч го гризна за рамо заедно свршива стискајки се како да сакаат да се втиснат еден уз друг. После минута две се одвоива еден од друг, Вања ги отвори прозорите и им даде запалени цигари, неговата жена и понатака лежеше на кумот овој пат наведната со грбот, и продолжи да му го милува курот на кумот додека он ја мазеше по тек смирената пичка, по нив се виде дека тоа не е готово. Дваесет години не ни збореа за тоа а сега се изебаа како да само тоа го сакаа, додуша и не е далеку од вистината, само куме нема да бидат комплетни..
Вечер, седеа во онаа кафана,кога кумот рече дека вечерва тачно пред дваесет години беше таа случка на хиподром. Не пројде многу и Мира предложи да одат и да го погледаат тоа место, наздравувајки му, дојдоа со колата тачно на местото, како ништо да не се променило, ќутејки пушеа, и се додека Мира не ја осети раката на маж и на половината и примети како сакаше да го емитира Микица, не може да каже дека тоа неа не и падна на памет, но овака спонтано испадна подобро..Таман почна повторно да се пали, кога Вања одеднаш онака себично, знеше он понекогаш рече готово и тргна со колата..Беше незадоволна, но гледаше ситуацијата да ја преокрене а не да се скара, чак и по цена да го превари мажот и да дојде специјално да се ебе со Микица, тоа и падна на памет, иако дваесет години не погледнала друг мушкарец. Вања како да и ги читаше мислите предложи да се однесуваат овој викенд како пред дваесет години, потполно исто, да прават исти работи, свесни дека имаат преку четириесет години и дека мозокот не им е ист, со одушевување ја примија идејата…Почнаа да го зезаат Вања дека он на тоа се сетил зашто знаел дека Ема доаѓа вечер и дека му дошло да се поебе со неа..Вања застана испред кафана,иако на нив им беше пред се до секс,пристанаа да влезат на по еден пијалак,го прекинаа дискретно мазењето и влегоа во кафана,после првиот пијалак и дојде на Мира вториот пијалак вотка која ја отпи така што инсистираше Микица да стави сол во рака,а потоа она ја излижа неговата рака..Тоа беше толку ебозовно,што на мушкарците им се дига курот моментално,се зезаа,чак и еден пријател кој седна на кратко да ги поздрави,игнорирајки го истераа,во моментот Мира посака да оди во ВЦ,Микица стана да ја отпрати,се вратија релативно брзо, Вања имаше силен впечаток, дека овие двајца таму се изнафаќале, курот му беше напнат до пукање, не можеше да поверува дека тоа се толку го напалило..

Во еден момент Вања примети, дека Микица кој претерано се потеше го брише лицето со црвена чипка, го запре да провери нешто што му пројде низ глава,да беа тоа гаќичките на неговата жена, очигледно дека сега ги соблекла започна да збори на таа тема, но жена му така го одтргна од таа тема спомнувајки му дека она ноќеска нема да спие дома, беше шокиран, па која е таа игра, прва рече Мира, јас таа ноќ кога ме испрати дома, бев бесна на тебе зашто знаев дека ти се наоѓаш со Ема, незнаејки јас и Микица, и да се ебете соло, што тогаш не е во ред. Кога ти отиде јас се извлеков од дома, облечена само во маица, која беше развлечена до колена, и со намера појдов кај Микица. Тоа е стотина метри од дома, без збор ми отвори врата, почнавме да се ебеме уште во ходник, давав се од себе како да ми е прв пат, со тоа што сега прави секси жена од 40 години, не ми падна Вања на памет додека потполно гола клечев испред кумовиот курац трудејки се да досегнам до својте крајници..Без ограничување му ги лижев јајцата и скокав на курац буквално до зори, му дозволив со потполна верба да ме слика во најперверзни пози, знаев без збор дека сум стекнала љубавник за во иднина, иако за тоа ни збор не проговоривме. Буквално се ебевме до зори, беше тоа едно од многу идни развалувања, Вања иначе тој и идните викенди ги помина со Ема, но тоа не ни пречеше, го наставивме животот како ништо да не се случува, па и ништо не се случува само штета што изгубивме дваесет години..