Елена, 20, Прилеп

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Обожавам да излегувам, да се дружам и да се забавувам цела ноќ со добри фраери. За менe велат дека сум непредвидлива, избирлива… Сакам да бидам во центар на вниманието, имам желба за нови искуства….

Барам:
Тражам неозбилни фраери, кои го сакаат ноќниот живот, па ако е некој за дружење слободно нека ми се обрати. 😛

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Elena ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Elena ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija