Leontina, 47, Tetovo

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Во средни години сум, многу водам рачун за мојот изглед и сеуште сум многу привлечна. Имам добра работа, свој стан, апартман на море, кола… А, немам со кого да уживам во сето тоа. Сакам елегантни ресторани, патувања, излегувања… Сакам млади, згодни и издржливи дечки.

Барам:
Се што барам е да ми се пружат незаборавни моменти во кревет, а ја за возврат ќе се реванширам.

Moje fotke