Даниела, 25, Тетово

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Најмногу сакам да го примам во газ во секоја можна поза. Квалитетно пушам, ќе занемеш од моите вештини.

Барам:
Експерт за газиња

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Daniela ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Daniela ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija