Каролина, 33, Струга

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Не сакам да ми симнуваш звезди, биди тоа што си, само имај добар јазик и цврсти раце :Р.

Барам:
Некој за опуштање

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Karolina ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Karolina ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija