Вера, 25, Велес

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Веќе по малку губам надеж дека ќе најдам совршен за себе. По природа сум малку срамежлива, романтична, сакам уметност и природа.

Барам:
Се надевам дека ќе запознаам некој искрен, поштен и пред се нормален дечко за озбилна врска, не сум за авантура. Има ли сеуште такви?

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Vera ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Vera ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija