Изненадување

okjjhvМе лажеше. Секогаш ми кажуваше дека сум дама на улица, домаќинка во кујна и курва во кревет. Од тоа не сум ништо само признавам курва во кревет. Е тоа сум, сакам кур каков и да е краток долг дебел тенок каков и да е само да е тврд и да може долго да издржи. Го сакам во пиче, го сакам во чмар, во уста. Никако да најдеме средина, Дејан сака да му го пушам но и да ми го извади од уста и да ме испрска по лицето, вели така сум му изгледала покурвински, покучкасто, перверзно. А јас па сакам да го испушам до крај да го осетам како ми пулсира во уста, да ги ишмукам и последните капки сперма од него.

Сакаме да гледаме порно филмови заедно…и после да го испробуваме она што сме го виделе. Дејан сака додека гледа порно да му го пушам, јас додуша не гледам ништо но слушам гласови и тоа ме пали се повеќе. Тој ме држи за коса ме набива на неговиот кур. Не е многу голем има 17 см. но е баш подебел, и често се случува да ме заболи вилицата, а најдобро е кога ке ми го стави во газето и ке ми утрне чмарот. Одпочеток малку боли но после се навикнувам. Ме ебеше на кревет, на маса, на столица, на патос, во када, му го пушев додека седам на вц шоља, еднашка ме натрти додека миев садови па пола од чиниите и чашите ги искршив. Се имаме пробани и веќе мислам дека сексот ке ни здосади.
Во една прилика кога му го пушев му ги лижев јајцата и се спуштив со јазикот до чмарот. Му се допадна…кога помислив дека е опуштен и доволно влажен му ставив прст во чмарот и почнав да го ебам со прст…Почна да стенка но не од болка туку од уживање…Помалку страмежливо го прашав дали може да го ебам со мојот вибратор. -Да само внимателно, никогаш не сум го правел тоа. Со едната рака му го набивав вибраторот а со другата рака му го дркав чекајки да сврши и да ме испрска со сперма по лицето. Сврши диво како никогаш до тогаш.
После една недела ме побара и ми кажа дека мора да разговараме и дека тоа не може да е по телефон па со нетрпение чекав да стигнам во неговиот стан. Цело време се прашував што е тоа што сака да ми каже. Клекни пред мене и пушими го па ке ти кажувам додека ми го пушиш. Клекнав гледај ки го во очи му го пушев и очекував дека во секој момент ке ми ја наполни устата.Ме подигна ме бакна страсно.Почнавме да се соблекуваме по целата соба беа расфрлани наси алишта.Ме легна на креветот ми го наби целиот јако во пичето а цело време додека ме ебеше ми зборуваше.
-Знаеш дека многу се возбудив пред некој ден кога ми го ставаше вибраторот, па ги поминав огласите и најдов тип кој е актив и се видов со него му го пушев и ми го стави во чмарот, не беше лошо но ти беше понежна и повеќе уживав со тебе. Свршивме двајцата а после тоа лежевме долго и разговаравме па ми кажз дека разговарале и за мене да направиме тројка.Додека тој ми кажуваше јас веке замислував како ке изгледа сето тоа и со нетрпение чекав да дојде денот на нашата средба.