Секс на мотор

mkmotorСе враќав од кај еден другар дома, со мотор, зелена јамаха на која многу девојки од населба со денови ги дрндаа своите пичиња. Беа желни да ги тријат на мотор. На некој пар километри до дома, ја сретнав Весна, другарка, расна црнка со огромни затегнати цицки, но никакво дупе. Поради тоа дечкото, мој добар другар, најчесто и го ставаше меѓу цицки, велеше подобро е и од анален секс што не верував. Застанав и ја качив, седна позади мене и ме фати околу половина, и одма почна нешто да зборува како секоја девојка, но не ја слушав, возев напред.

Обично не возам премногу брзо но овојпат брзав заради неа. Ме стегаше се посилно околу половина, ми викаше да успорам, што и го направив. Колку што одминувавме толку Весна се повеќе ги спушташе рацете према моите муда, но јас мислев дека тоа е махинално. Но Весна испраксирано одеше кон она што го сака. Како и сите девојки, желна е за добар кур. Ништо не и реков, а она се спушташе пониско, за на крај искусно да го фати. Одев се поспоро и поспоро, поради адреналинот и возбудата што ме облеа. Носев само шорц, така да можеше лесно да го опфати. Продолжив да возам и не придавав значај на тоа. Ми го дркаше курот и го навлекуваше преку шорцот. Се држеше за мојот кур додека возев, тоа ниедна досега не го правела, па ни мојата жена…која сум ја ебел на мотор ама не ми го дркала додека сум возел. Го стискаше се појако и силно го дркаше. Го губев умот, и се повеќе успорував, не можев нормално да возам. Кога нагло свртев ми го пушти курот и ме фати пак околу половината. Бев напален како стока.
Сега со една рака ме мазеше по дупе, покушавајќи да дојде до чмарот. Уживав, од возбуда почнав да мочам во шорц. Она примети и го триеше шорцот околу курот, и почна пак да го дрка. Не можев да изцржам, скршнав од патот и за среќа налетавме на една шумичка покрај автопатот и застанав. Го соблеков шорцот и го фрлив на страна. Бев мокар од мочањето, отидов позади моторот, ја поставив неа да лежи на грб и го гурнав одма курот длабоко. Застенка и го извиткуваше телото. И го гурав со голема брзина, плескајќи со јајцата по нејзиното дупе. Лепливото тело од мочањето плескаше по нејзиното, и ја растурав пичката све појако. Се поткрена и почна да ме љуби. Веќе бев длабоко во неа и ја тресев колку што можев. Ми ги лижеше образите, увото, ме грицкаше. Беше напалена кучка желна за маж. И ги месев огромните цицки и свтив зошто другарот сака таму да го провлекува курот. Ја фатив за половина и ја свртев, сега на моторот лежеше на стомак. И плукнав неколкупати на чмарот, малку фатив со прсти, и и го набив курот во него. Вресна јако, но се виде дека е разработена и дека ебење во дупе не и е непознато. Ја фатив за газињата и и го набивав во чмар. Стенкаше а и јас со неа. Весна го лижеше седиштето на моторот каде што предмалку седев. Ги собираше остатоците од мојата мокрача. Мирисаше и пожудно го лижеше седиштето. Го растурав чмарот на девојката на другарот и знам дека он би сакал ова да го гледа, би сакал и јас да го гледам како ми ја ебе жената, но женските можеби не го сакаат тоа, или само така се прават. Важно е дека не ја кријат својата глад за кур.

Кога излижа се до седиште, се сврте и го зема курот во уста. Својата пичка сега ја триеше од сеуште топлиот мотор. Мешаше со дупето напред назад,додека со рацете го ставаше курот во уста. Влезе цел до јајца и не го вадеше, го сисаше, а јас стенкав од задоволство. Го држеше мојот кур неколку минути во грло, потоа ме оттурна длабоко дишејќи давејќи се. Вдишуваше воздух похотно како мојот кур пред неколку секунди. Ја ошамарив неколкупати по лице, ја фатив за коса и ги заменивме местата, седнав во положба како за возење, а незината глава ја спуштив позади мене до дупе. И ја нбив фацата на чмар. Ја триев нејзината глава на чмарот додека и сама не свати што треба да прави. Го исплази јазикот и почна да ми го лиже, ми го чистеше чмарот како кучка. Го гураше јазикот внатре, уживав во тоа и бев пред свршување. Додека го триев дупето од нејзината фаца, го триев курот од моторот надразнувајќи го уште повеќе. Со нокти ме гребеше по бутовите а јас ја трпев болката. Беше феноменално.
Се посилно го триев курот на седиште,се додека не почнав да се тресам и грчам. Свршив обилно на моторот. Станав, ја фатив за коса, и ја ставив главата на седиште. Сама почна да ја лиже спермата, собра се од моторот. Кога собра се, ја фатив пак за коса и ја дигнав.И го набив јазикот во грло. Видно уживаше. Се одвоив од неа нагло, падна на земја. Го погледнав шорцот на страна и и реков да ми го донесе. Отиде по него го донесе и пред да ми го даде го помириса, веројатно смрдеше на писс. Го навлеков шорцот, седнав на мотор и ја одведов дома. И реков дека следниот пат ќе ја ебам меѓу цицки. Се насмевна и ме пољуби во образ. Се вратив дома и штом влегов го соблеков шорцот и го фрлив на страна, да не види жена ми дека е мокар..тргнав и неа да ја полнам, но не така дивјачки како Весна..