Златен туш по мајками

mkdzhИмам 23 години и живеам со мајками. Секогаш пред неа бев гол а таа не ме ни приметуваше. Така да последнава година одлучив да по дома бидам гол, а тоа и го кажав и на мајками. Во почетокот бев гол само кога одев да се тусирам или се пресоблекував а после почнав и да шетам гол по станот. Почнав да го бричам курот за да биде поуреден. Се бричев секој втор или трет ден.
Еднашка на мајками и дојдоа две пријателки од работа на кафе а јас незнаејки дека се тука излегов гол од својата соба. Кога ме видоа се шокираа а мене ми беше тоа интересно и ми даде поттик да влезам во собата и да се поздравам со нив. Седеа и пиеја кафе кога им пријдов и се поздравив со нив, а мојот избричен полу дигнат кур се клатеше меѓу моите нозе. Мајками го примети тоа и им кажа дека стално се шетам така и дека она се навикнала и не ме приметува. Седнав на троседот карши нив и си сипав сок додека тие пиеја кафе и пушеа. Има нешто во тоа кога постарите жени, зрелите жени, ја држат цигарата отмено и тоа страшно почна да ме возбудува. Така курот ми се дигаше се повеќе и повеќе и на крај ја достигна полната големина од 17 см. Мајками се насмеа кога виде како гледаат со широко отворени очи. Почнав да си играм со кожичката додека тие разговараа, а во еден момент почнав се побрзо да го дркам. На тоа една од пријателките на мајками праша дали имам девојка, колку пати дркам на ден. И реков дека дркам по 5-6 пати на ден. Таа на тоа рече дека би сакала да проба да ми го дрка малку. И реков да проба слободни а таа го зема во рака. Прво ми го дркаше полека а потоа појако и појако. Толку м возбуди чуството дека постара жена ми го дрка и тоа пред мајками. Таа и ми го дркасе јако, а секунда после тоа свршив на каучот, на тепихот, како и по раката на тетката. Мајками и даде марамче да се избрише, а кога почна да ми го брише главчето мајками и рече да причека, а ни сам не знаев што планира, кога одеднаш ми пријде се наведна и ми го лапна главцето И и рече на колешката која ми го дркаше да проба колку ми е убава спермата, а таа и одговори дека сигурно е дека ми прави убава храна. Мајками ја раскопча блузата ги извади градите кои беа многу големи и ми ја стави едната во уста и ми рече -Ајде цицај малку сине цицај.
Како мало бебе почнав да цицам, а колеската на мајками ме фати за курот, почна да ме лиже прво по главчето а после почна да го става цел во уста. Третата ги соблече фармерките и видов дека не носи гаќи. Ми пријде и ми рече дека сака да ме проба. Престанав да ги цицам цицките на мајками па ја привлеков тетката накај мене. Почнав да ја лижам и го набив јазикот во пичката. Беше многу влажна ја лижев а мајками и другата тетка се мазеа, ги дркаа пичките и страсно се бакнуваа. Одлучив да ги изебам сите три ама прво сакав да си ги дркаат а јас да ги гледам. Толку многу се возбудував што ги гледам како си ги дркаат.

Свршив во секунда а тие се исплашија дека нема да имам сперма и дека ке ми пројде возбудата: Да би им докажал дека не е така ја фатив едната и ја натртив и и го ставив отпозади во пичката а мајками и се намести од напред да и ја лиже пичката. Свршивме сите тројца заедно додека другата сето тоа го гледаше и наеднаш стана и почна да микри по мајками. Од тој ден се наоѓавме еднаш неделно сите четворица и уживавме.