Тетка Јасна

Завршив средно школо и сакав да продолжам на факултет, но морав да одам да живаеам кај тетками во главниот град. Тетками беше згодна жена имаше негде околу 39-40 год. живееше со човек кој работеше по цел ден и доаѓаше касно навечер дома. Ме примија убаво ми дадоа соба која ке ја користев само јас.

Поминаа веќе два месеца откако бев кај нив. Тетками беше доста слободна жена. Никогаш не затвараше врата од собата кога се пресоблекуваше па така да ја видов неколку пати. Добро ке го запамтам моментот кога ја видов како ги соблекува црните чорапи. Едно сабајле станав возбуден и тргнав према купатилото да се испразнам но откако сватив дека нема никој дома отидов во собата на тетками да најдам чорапи за да го издркам. Во една фиока имаше чорапи од сите бои па свршив за секунда. Една вечер бев сам дома и гледав порно на тв одеднаш се слушна надворешната врата а јас го сменив каналот. Беа тоа тетками и нејзиниот сопруг тој веќе пијан се качи горе и веднаш си легна а тетками дојде до мене ме праша дали сакам пиво, откако и одговорив потврдно, дојде до мене со две шишиња пиво и две чаши, седна до мене, на себе имаше сукња кратка и мрежасти чорапи што ме возбуди и почнав да се потам.
Разговаравме малку а тогаш јас го земав даљинското и почнав да ги менувам каналите а така ке дојдам до порно каналот и ке ја видам реакцијата на тетками. Цело време ме милуваше по косата. Ми рече да го оставам тој канал со порното ако сакам. Од нејзиното присуство, а и од порното курот веќе ми се дигна така да та аи го примети тоа ја спушти раката на мојот кур а јас и ја ставив раката меѓу нејзините нозе, кога ги допрев нејзините чипкасти чорапи уште повеќе се возбдив. Таа се наведна ми го извади од панталоните и почна да ми го пуши таа јако го набваше што мислев дека ке свршам во секој момент. Наеднаш стана ја дигна сукњата и ме опкорачи и ми седна на курот и почна да меша. Јас и ја откопчав блузата и почнав да и ги лапам градите. Двајцата стенкавме од задоволство, страст. Свршивме заедно, а таа ми рече дека ова ке биде наша мала тајна. Така и остана наша тајна.