Анета, 37, Прилеп

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Јас сум жена без срека во љубовта, разведена сум и премногу работам, ми недостига нежноста.

Барам:
Особа која ке ме разбере, да ме врати во животот на крајот на напорен ден.

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Aneta ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija

Moje fotke

Прати ми SMS порака на следниот начин:
KTA Aneta ТЕКСТ НА ПОРАКАТА на број 149330
Цена: 35,4 MKD/SMS
Makedonija