Секс измеѓу темно и светло

teenblonmkИмам 26 год, висок сум 194 см и имам 88 килограми. Во друштво ми викаат дека сум многу згоден. Моите родители имаат викендица во која секоја година редовно одат а оваа година решив и јас да одам со нив. Беше тоа пред 4 год.го завршив факултетот и решив есента да ја поминам со родителите на викендицата. До нас комшиите беа многу пријатно луѓе, имаа керка Нина која беше апсолвент на правен факултет. Како деца сме се дружеле но не сме се виделе десетина години.

Нина пораснала во прекрасна девојка, плава со плави очи, прекрасно газе и големи гради. Неколку дена се дружевме и решивме да одиме да ги посетиме старите места каде жто сме шетале порано. Ги спремивме ранците и тргнавме. Облечени бевме лесно затоа што беше топло. После три саати пешачење стигнавме на едно прекрасно ритче. Одлучивме да седнеме да се одмориме. Додека таа ги спремаше сенвичите ја прашав -помисли ли на мене сите овие години, се сеќаваш ли кога бевме овде последниот пат накиснавме и не смеевме мокри да се вратиме дома затоа што не ни кажавме дека ке одиме далеку. Тогаш прв пат и ја бакнав. Се навали на моето рамо и почна да ми го милува курот, јас се чуствував збунето. -Се уште си срамежлив сакам да видам дали е доволно дигнат ми рече -Голем е и реков и после тоа и го бакнав вратот -Многу мислев на тебе,секоја година се надевав дека ке те видам. Се бакнувавме и полека се соблекувавме. -Нина јас немам кондом и реков. -Спремна сум да ризикувам ми одврати таа. И ги бакнував градите грицкав брадавичките. -Сакам да ти го пушам ненадејно ми рече. Легнав а таа ми седна со пичето на уста јас ја лижев а та ами го пушеше,свршивме и двајцата таа на мојата уста а јас во нејзината уста.После тоа пак ми го пушеше да го дигне пак. Почна да и пулсира во уста и откако доволно се стврдна ми рече. -Сега ебиме полека и ке ти свршам илјада пати, и го наби во пичето. Ја ебев полека, ги менувавме позите, а јас сеуште ја ебев полека.

Во моментот кога бев над неа ми испадна курот од нејзиното пиче таа го зема во рака и се обиде да го стави но јас и реков дека сум готов дека ке свршам а таа почна да го дрка. Го дркаше негде околу пет секунди и доживеа туширање со мојата сперма. И свршив на лице уста гради. Ми рече дека никогаш не видела толку сперма па дури и во порно филмови.
На враѓање и кажав дека фетиш ми се раце и стопала. Уште еднаш ми го испуши додека се враќавме дома. Многу убаво ме обработуваше со стопалата и рацете па ми го пушеше. Цела есен бевме заедно и се ебевме на сите можни начини. Кога си дојдов дома првата вечер ја замислував и го дркав а утредента веднаш ја побарав отогаш не сме се раделиле.