Надица, 24, Скопје

Ovo je sadržaj profila, vidljiv samo članovima.

За мене:
Досега се што сум имала во поглед на љубовта бил погрешен избор. Се надевам дека конечно ќе го најдам мојот искрен и верен дечко.

Барам:
Искрен и верен дечко.

Moje fotke