Повторна средба

На работа сé помина нормално. Дали ѝ се причинуваше или не, некако ја загледуваат сите, но никој од персоналот не ѝ спомна дека ја побарал некој. Попладнето, малку прилегна да се одмори. Мобилниот зазвони. – Ана, нели се договоривме да пиеме кафе вечерва, да раскажеш за врската со Бојан, мене и на Тања- го слушна гласот на Ирена. Сé сети дека им вети деновиве ќе пијат кафе и ќе им раскаже. – Извини, Ирена, сум задремала, сега станувам – одговори и стана. – Веќе резервирав маса во 20 часот во нашето „Крем-кафе“.
Ана се облече, нашминка, се погледна во огледало и виде дека ѝ се вратила нејзината самодоверба. Кој ќе се навраќа во минатото – си кажа во себе. Тие две ми се блиски пријателки и сé се случи наеднаш. Морам да им објаснам, затоа што навистина, не знаат за моето минато.

Кога стигна во кафулето Ирена и Тања беа седнати. – Знаете што, им кажа Ана – ајде веднаш да ви објаснам. На факултет се забавуваме со Бојан. Тоа беше убава врска, со многу љубов, страст. Мислевме ништо не може да не раздели, – раскажа таа. –По дипломирањето, Бојан остана таму, бидејќи беше најдобар студент и го вработија веднаш. Јас се вратив во мојот град, ми понудија работа и почнав да работам. Знаете, комуникацијата во тоа време беше слаба и по извесно време изгубивме контакт. Сега првпат се видовме по подолго време. Не ми се разговара повеќе, не знам што се случува- сега прекинувам – им рече – друг пат кога ќе дознам, ќе кажам повеќе. Тие приметија дека не сака да зборува повеќе и потоа разговараа за нивни заеднички теми. Поминаа неколку дена. Сé беше нормално. Од Бојан ни глас, ни трага. Викендот беше дежурна. Пред крај на дежурството имаше тешка операција. Таа отиде во нејзината соба да напише извештај, испие кафе и да се одмори малку. Само што почна да пишува дојде обезбедувањето. –Докторке -ве бара господинов. Му кажав дека сте уморна, но инсистираше да се видите. Таа помисли дека некој пациент ја бара и му кажа! – Во ред е, нека влезе. Одеднаш слушна глас, кој ја извади од контрола. –Здраво, Ана. Филџанот кафе го спушти рефлексивно до неа. –Бојан- извика, но во следниот момент се созема и го погледна. Пред некој ден немаше време да го погледне, бидејќи страста ги совлада предвреме. Во неговите очи се појави старата искра која што за момент ги спои заедно. Остарен е, помисли Ана, челото му се набрчкало, лицето забраздило и погледот неодреден. Само очите му останале исти. Размислувајќи одвај успеа дa го покани да седне, Бојан ја гледаше со многу топлина. Беше пресреќен што ја пронајде по толку години и не сакаше, ниту се обидуваше да го сокриеше тоа чувство. После тој жежок секс што го имаа пред некој ден, се уверија дека освен времето, не е ништо променето. Всушност, имаше желба да излезе надвор и да викне на цел глас колку е среќен. Изразот на лицето му се промени, лицето му зрачеше од среќа. Единствено не можеше да го сокрие уморот кој што му доаѓаше однатре, од дното на неговата душа.
Го понуди со кафе, чај или сок. Бојан одби. Таа му рече –Имам уште малку работа и ќе одам дома. Имаш време да дојдеш кај мене ? Да -потврди Бојан, имам работа, потоа ќе дојдам кај тебе. Кога стигна дома, беше изморена и влезе да се тушира. Но, се сети дека може Бојан да дојде и ја остави вратата отворена. Само што ја пушти водата го слушна ѕвончето и викна –Влези Бојан. Тој влезе. – Раскомоти се, јас се туширам. Само што се соблече да ја затвори вратата од туш кабината, по две – три минути се појави Бојан. Почна нежно да и го масира грбот и полека рацете почнаа да се спуштаат кон бутовите. Ги масираше одпозади и сé повнатре, се додека не се симнаа рацете подолу и почна да ја масира сé подлабоко. Сé наведна и го осети неговиот врел јазик, кој влезе длабоко во неа, ја лижеше. Ја бакнуваше и цицаше, влегувајќи и излегувајќи од неа. Беше толку влажна возбудена, кога почна да ѝ го шмука клиторисот, започна да се тресе. Тој примети и уште повеќе ѝ ги рашири нозете и влезе во неа отпозади, со неговиот орган кој беше прав како копје. Почна градите да и ги масира отпозади, ги допираше нејзините тврди брадавици, а телата почнаа ритмично да им се движат се до тој момент кога тој почна се посилно да навлегува во неа, се додека не го извади од неа задоволен и млитав.

Се прегрнуваа, бакнуваа. тушираа, масирајќи се со луфа сунѓерот. Заедно излегоа од купатило, прекриени со нејзината бањарка. Тој почна да ја брише Ана. Почна таа да го брише Бојан, и почуствува под нејзините раце неговиот орган се зголемува, станува тврд како камен. Полека, нежно, со многу страст, почна да му ја оптегнува кожичката нежно нагоре-надолу. Се приближи до него уште повеќе, прецизно го стави главчето од неговиот орган во устата и почна да му го допираи чешка врвот со нејзиниот јазик.
Тој стенкаше и се топеше од задоволство. – Знаеш дека само ти можеш да ме задоволиш вака, а јас сум ненаситен, се сеќаваш ? Можеш цела ноќ да ме лижеш. Не слушаше ништо што тој и кажува туку само го обработуваше најдобро што можеше. Потоа ја наведна главата и почна со нејзиниот јазик да го грицка, трга, бакнува. Со двете раце почна да ги милува неговите тестиси. Тој сé потешко дишеше и во момент неговите топли сокови ја исполнија нејзината уста. Лежеа така извесно време, не сакајќи некој да ја прекине оваа волшебна магија. Бојан стана. -Ана јас не сум дојден само за секс, знаеш. Изгледа копнежот и страста први се истакнаа. Знаеме и двајцата каков ни беше сексот, луд жежок, неповторлив, но еве втора средба завршува вака. Сакам да разговараме. Ана не му одговори ништо. Беше и повеќе од љубопитна, да чуе што се случило со него овие години, но упорно молчеше да ја слушне причината за вакво однесување. Стана, отиде се истушира и се облече, а по неа и Бојан. Свари кафе и го покани и седнаа на маса…