Порно кума

Таа имаше 35 години беше прекрасна женска и многу ми се допаѓаше. Се ширеа гласини дека дека лесно дава. Беше мажена за мојот кум, не беше некоја убавица ама зрачеше со сексипил. Само ние знаевме за варијантата која функционираше неколку години. Ние бевме тројка во која јас маногу подобро поминував отколку мојот кум.
Малку е комплицирано, но и не, после мојот развод, бев самец и стално бев на располагање. Секоја втора недела правевме журка, а тие само доагаа заради ебење. Наводно тоа била иницијатива на мојот кум, но таа сето тоа курвински го одигруваше. Имаше сјајни комбинации за ебење, а да кумот наводно не знае.

Исто и синојка неколку пати влегуваше и излегуваше и неколку пати и го ставав и вадев, на крај се изнервирав и ја натегнав и ја легнав на кревет не можеше ни да мрдне. Кога влезе кумот само се погледнавме, а тој се насмеа и се опушти. Беше добар секс во кој учествувавме сите тројца. Се сетив на славешето на момачката вечер, кога јас и таа се мазевме бакнувавме, а потоа тие двајца се ебеа а јас дркав. Ми шепна на уво- Вечерва ке ме запамтиш, никој не слушна, а јас со нетрпение чекав да си отидат сите и ние тројца да останеме сами. На неа имаше широк фустан, скоро прозирен во горниот дел, а одозгора имаше сако да го прикрие сето тоа. Кога стигнавме во моето атеље јас веднаш го запалив греењето а таа за тоа врее се соблекуваше и за неколку минути беше скроз гола. Веднаш почнавме да се бакнуваме, а мојот кум излезе да не остави сами. Почна да ме фаќа, а потоа и да ми го дрка курот. Не пројде многу време го стави со двете раце во себе. Топлината од нејзината пичка ме натера да свршам брзо, а исто и таа почна да стенка и да вреска. И свршив на градите. Ни се придружи и кумот. Тоа беа едни од ретките моменти кога уживавме тројцата.
Утредента на свадбата беше во центар пажња. На пола од свадбата ми предложи да се изгубиме малку велејки ми дека има страшна желба да се изебе со мене. Ми рече дека има кључ од собата каде што е гардеробата. Отиде прва, а јас по пет минути тргнав по неа. Ме дочека гола и уште на вратата почна да ми го пуши. Беше тоа див краток секс кој се памети. Се чуствував одлично, цело време ми зборуваше дека многу сака да ја ебам, а тоа мене посебно ме палеше. Продолживме со свадбата како ништо да не се случило.

Сега и таа е разведена од мојот кум и замина во Италија, каде што беше седум години. Се врати во Скопје направи голема журка на која и јас бев поканет. Играјки така во гужвата почнав да и ги мазам градите. Ми кажа да се тргнам и ако сакам да ја ебам да одам кај неа дома што јас со задоволство прифатив.
Касно вечерта со цвеке се појавив на договореното, ме дочека со светло зелен комбинезон испод кој се се гледаше. По договор тамо беше и нејзиниот пријател италијан. Ме внесе во загреана соба каде нејзиниот италијан веке го држеше курот во рака и го дркаше полека. Не дозволи јас да се соблечам тоа го направи таа. Со нетрпение го стави во уста, не ни стигнав да ми пројде непријатноста која ја чуствував, двајцата бевме во неа а откако свршивме итаљанецот ми пушти касета каде што мојата кума беше распната на два кура и го лови третиот. Ми рече дека тоа и е последниот филм кој го снимила и тоа пред два месеца. Тоа дека е глумица не знаев но секогаш мислев дека има амбиции да стане. Си отидов дома сабајлето после прекрасен секс и со поклонета касета од мојата порно кума.