Блудница

Денеска од сабајле сум во специјално расположение, ја средував собата, однесов некои работи во собата на син ми. Тоа беа некои списанија за вежбање кои го користеше тој и мојот љубовник. На моите пријателки им пречеше што сум со него иначе е пет години помлад од мене, неуморен за секс. Зивеевме заедно и поточно секој слободен момент го користевме за секс. Синми Ненад има 20 години, а после смрта на мојот сопруг се преселивме во неговата куќа, беше комотна со базен и во елитна населба во Скопје. Мојот љубовник Иван не е првиот маж после смрта на мојот сопруг, но е прв што живее со нас. До тоа дојде спонтано, а и многу убаво се сложуваа со синми.

Во собата на синми беше премногу растурено, ги оставив весниците на масата и приметив дека компјутерот му е укључен. Отворив од радозналост, и одеднаш шок, моја слика како клечам гола со раширени нозе, но тоа беше првата а наредните сто беа средени по систематика. Не можев да верувам, а и што има да се чудам тој има само 20 години. Јас имам 40 па го изгубив паметот и само на кур мислам. Овие слики ми ги направи Иван, ама како стигнале до синми тоа не ми беше јасно. Имаше и слики и клипови каде што јас се ебам со Иван и со еден негов пријател. Бев спремна на се само да го задржам Иван. Место тоа да ме повреди и разбесни јас почнав да си ја дркам. Воопшто не се чуствувам непријатно. Инаку порано ми сметаше кога Иван ке почнеше да ме бакнува пред синми.
Почна се на базенот кога Иван почна да ме бакнува, легна на мене ми го откопча градникот и почна да ми ги бакнува градите. Ненад беше на два метра од нас и се гледаше, а јас имав испиено две ледени сангрии и тоа ме отупаве. Се противев, а тој се подигна и до праша Ненад дали се сложува со тоа дека мајкаму има најубави гради, на тоа Ненад се насмевна и потврди. Почнавме да се ебеме. Имав чуство дека ме гледа Ненад, а најискрено ми беше и дополнително возбудување, а не страм. Погледниго Ненад како дрка ми рече Иван. Ке сакас ли да те изеебе ме праша Иван. Свршив во истиот момент. Лежеше и пред него имаше списание и се преправаше како да го чита и да не го интересира тоа што се случува.
Од тој ден почнав да носам провокативна гардероба и да се соблекува пред синми. Еден ден Ивамн се тушираше и ме повика во купатило да му се придружам. Се ебевме како луди ми беше прекрасно но кога излеговме од купатилото така голи да продолжиме во спалната наидовме на Ненад кој лежеше на креветот со дигнат кур и не чекаше. Иван ме натера да легнам до него, а тој легна до мене, бев како во сенвич. Почнаа двајцата да ме милуваат и бакнуваат. Се завртев накај Иван и го погледнав но тој само ми рече ајде малку почни да му го пушиш, а јас како магепсана веднаш почнав му го пушев курот на синми, а Иван ми ја лижеше, морам да признам дека ми беше прекрасно. Седнав на курот на синми почнав да се набивам на него, а Иван ми пријде отпозади и почна да ми го набива во чнмарот. Ух колку беше убаво со два кура во мене свршивме сите заедно. Од тогаш се ебеме секогаш кога за тоа имаме прилика уствари тогаш кога Ненад може.