Униформа

Имам 23 години и до сега сум имала двајца дечковци. Секако мислам на двајца со кои сум спиела. Цел живот ме палат униформи и кога мојот сегашен дечко ме ебе замислувам на себе да има униформа и свршувам како луда. Највеќе ме палат војнички униформи а потоа полициски и останати.
Во последно време стално се караме за глупости, а он повеќе од кога и да е се врти по женски што мене ме излудува. Така еднаш во дискотека флертуваше со една, а јас исфрусрирана и лута излегов. Дури откако излегов почнав да плачам. Пред дискотеката ми навалија неколку дечки кои сешто ми добацуваа, како ќе ме смират со една добра ебачина и слично. Имав на себе кратка кожна сукњичка и бела тесна кошулка која го откриваше стомачето но и ги нагласуваше моите гради. Тогаш пријде полицаец во униформа, имаше околу 28-30 години. Го извади пендракот и праша да не има проблем. -Не, ние само се шегувавме-почнаа да се извлекуваат. -А зошто девојката плаче? – праша. Реков дека се е во ред и дека тие не се виновни што плачам. Дечките си разотидоа, а оној мој дечко не ни излезе по мене. Полицаецотме праша дали ќе останам или ќе одам дома. Кажав дека ќе си одам, но немам превоз, а он се понуди да ме одведе. Влеговме во неговата кола и дури тогаш се заблагодарив што ми помогна. Ми рече нема на што, тоа му е должност. Осетив како образите ми горат во неговата близина. Почнав и доле да горам и длабоко да дишам.
-Имате убави раце – како во бунило му реков, воодушевена од тие силни раце кои го држеа воланот. Дури тогаш како да се разбудив и почнав да се извинувам, а он се насмевна. -Во ред е – рече и сврте во шумичката. Почнав да викам што он прави -Знам добро да препознаам напалена женска, доле си сигурно мокра. о, како погоди.

Почна да ме бакнува, а јас ни името не му го знаев. Ја стави раката во мојата кошула и под градникот ги милуваше моите гради, а јас бев страшно напалена, длабоко и испрекинато дишев и воздивнував. Ја ставив раката меѓу неговите нозе. Беше веќе тврд. Му ги откопчав панталоните и ја ставив раката внатре. Малку се подигна и јас ги спуштив а неговиот кур веќе се дигна. Беше голем а тенок, баш како што сакам. Мојот дечко имаше ужасно дебел кур. Се навикнав на него, но овој ми беше совршен. -Ох, возввдивнав неможејќи да се контролирам. Прво го излижав цел до јајца, па го пушев додека он ме држеше за глава. -Оохх..така..добро го правиш тоа..водивнуваше.. Уживав! Тоа ми беше досега најслатко пушење..Одеднаш почна грчевито да се тресе.
-Пази, ќе свршам…аахххх – викна, ми сврши во уста, и све голтнав да не се извалка неговата униформа. Му ја откопчав кошулата и го љубев по градите, колку убаво мирисаше како ретко кој дечко. Почнав да се смеам – па јас не го знам твоето име – реков, а он ме сврте и ме спушти на седиштето. -Ќе дознаеш кога малку ќе те обработам – рече и почна да ми го милува клиторисот, па ми стави прво еден а потоа уште еден прст во мојата влажна внатрешност. Ах, колку уживав. Сега тие раце уште повеќе ги сакав. Ме доведе до лудило. Се префрли на своето место и покажа со рацете да го зајавам. Ги соблеков тангите до крај и се наместив на врвот на неговиот кур кој беше дигнат. -Аахх, оохх.. -стенкав додека се местев. Прво само до пола се набивав. Он цело време ги лижеше моите цицки и брадавици длабоко дишејќи а јас стенкав од задоволство и уживање што ми го пружа најдобриот кур што сум го имала. Најпосле го примив цел со краток вресок. Цврсто го прегрнав и се тресев, беше преубаво. А кога почнав да свршувам, беше подобро од секогаш. Најпосле се изебав со машко во униформа и се исполнија моите фантазии. -Дојди – ме фати за рака и ме изнесе надвор, додека курот сеуште цврсто стоеше. Ме превитка да се држам за кола и отпозади ме набиваше. Одма ја спушти раката на мојот клиторис, а со другата ми ја фати цицката. Сакав да гледам но не можев. Очите ми се замаглија и пак почнав да свршувам…-Аахххх..колку е добро..-вреснав. Ме држеше да не паднам и кога се смирив ме подигна на хауба а он стоеше. Ги раширив нозете колку што можев повеќе и така видов како неговиот кур го снемува во мојата пичка а излегува мокар. О колку повеќе ме возбуди. -Ах, аах, аааххх – се погласно стенкав, пак врескајќи свршив а набрзо и он.

Легна преку менеи двајцата треперевме. Ова беше најубаво и најслатко ебење во мојот живот, и тоа со непознат дечко. -Даниел. Се викам Даниел. Се насмевнав и се претставив. -Уште нешто не направивме – рече и клекна пред мене.
Колку добро ме излижа и со јазик ме изеба. Кога свршив, ме подигна и почна да ме закопчува. Не сакав да го изгубам. Срамежливо го прашав дали ова ќе го повториме. -Незнам што твојот дечко и мојата вереница би рекле на тоа -рече.
Почнав да се извинувам и го замолив да заборави на ова. -Мислиш дека можам? Ниедна досега така не ми го испушила, толку страсно и убаво не ме изебала, скоро умот го изгубив. Мојот кур и твоето слатко пиче се создадени едно за друго. Побарај ме.. -ми стави во рака број на мобилен. На шала го прашав дали има некој пријател војник затоа што фантазирам за сендвич меѓу полициска и војничка униформа. -Секако, нешто можеме да договориме -рече, а јас мислев дека се шегува, но беше озбилен.
Сеуште до ден денес не сум го видела ниту сум му звонела. Сепак, едно е да фантазираш, а друго навистина да си во сендвич со двајца униформирани. Тоа сепак е малку..премногу. После сексот со мојот полицаец брзо се напалувам и навалувам на мојот дечко. Свршувам додека цело време мислам на Даниел. Многу пати сум го свртела неговиот број но веднаш исклучувам..не можам..се плашам..но и понатаму сонувам и фантазирам.