Чудна четворка

Бев попален клинец, 20 год. неизживеан, постојанопреокупиран со секс. До тогаш немав некои незнам какви комбинции, одев со мали девојчиња, со мал икуство. Сакав нешто поинакво з промена. Имав само орален и вагиналн секс, а нај перверзно беше свршувањето во уста. Анален секс немав пробано. Секој ден дркав по пет пати. Сакав да гледам групњаци, инцест, лезбејки, педери, секс со животни. Не сакав обичен секс.

Со друштвото оридовме во еден нов клуб. Послем пијанката, излеговме и тогаш ја видов неа, црнка, прубаво градена, нападно облечена. Чекаше нешто, а јас помилив дека чека такси. И пријдов и ја прашав дали чека такси, веднаш дојде со мене. Не можев да не го приметам нејзиното грциозно одење, и кратката сукњичка. Влеговме во колата, а она кажа дека се вика Андра. И кажав дека сум Урош! Возвратив. Другарите ја прашаа до каде да ја однесат, а она не покани да одиме со неа. Другарите приметија дека ми се допага, па не симнаа стотина метри подалеку од клубот, а ние продолживме пеш. Ми кажа дека клубот можеби веднаш нема да ми се допадне, ама послем малце време ке ми биде убаво.
Воглавно за тој клуб не се слушаа баш добри работи, тоа беше првиот ГЕЈ КЛУБ. Во стомакот ми се преврте нешто. Нигде не видов машки парови само девојки за кои мислев дека се лезбејки, имаше љубовни парови. Кога влеговме по длабоко приметив еден пар мажи. Сандра му пријде на еден од нив и го бакна во образот. Ко ти је ово? Ја праша тој лик. Урош, се запознавме вечерва. Му одговори со насмевка.
Се упознав со Игор, нарачавме пијалок. Послем некое време Игор си го зема пијалокот, и отиде со некој лик кој го упозна баш во тој момент. Ми пријде Сандра и неочекувано почна да ме бакнува. Се пикнавме во едно сепаре и продолживме да се бакнуваме. Ми кажа деа има 24год. дека студира право, дека е цимерка со Игор и дека тој е геј. Потоа Игор дојде кај нас, не упозна со Дарко. Плативме, и излеговме надвор. Игор и Сања ме поканија кај нив на кафе. Се согласив. Бев толку возбуден, што свршив. Додека се возевме и ги меркав бутовите и градите. Влеговме во гарсонјерата во која имаше кревет и еден двоседсамо размислував како да одам да свршам пак. Сигурно и Сандра ке сак да се дупиме, ама каде? Во тој момент Игор се врати одбањата само по долна тренерка. Кажа дека се истуширал, како да се правдаше. Не се правдај, и јас сега ке одам да се истуширам. Одговори Сандра.
Кога не послужи со кафето, отиде во бањата. Не можев да не размислувам за нив двајцата, колку нормално разговараа, а беа педери. И Сандра излезе од бањата во бањарка. Сања ни понуди да се истушираме, ама јас и Дарко одбивме. Сандра ме покани да седнам до неа. Гледавме порнич, доека Дарко и Игор разговараа мегу себе. Дарко и Игор е бакнуваа, а јас се свртев накај Сања и се насмеав. Сања ме праша дали прв пат гледам како се бакнуваат машки? -И одговорив дека прв пат гледам во живо. Оппа, некој дрка на порничи. Проговори Игор, и престана да се бакнува со Дарко да префрли на мој сметка.. Гледавме бисекс порничи, и едноставно ме интересира. Одговорив. Видов како Дарко му го фати набрекнатиот кур преку тренерки. Погледот ми се задржа на курот на Игор, додека Дарко му го милуваше, му го гмечеше и му го дркаше. Како ти се допадна? Ме праша Сандра. Што? Прашав, и не го тргнав погледот од нив двајцата. Па секс помеѓу двајца мажи. Ме подсети Сандра. Знам и не ме воодушевија баш многу, повеке сакам секс помеѓу две девојки. Види го шовиниста геј секс е табу а лезбо може… Повторно го прекина бакнежот со Дарко. Не го реков тоа, немам ништо против геј мажи, секој нека прави тоа што сака и тоа што му се допаѓа. Мене ми се допага да гледам двајца мажи, тоа ме пали. Рече Сандра додека ги ширеше нозете и со раката почна да си го милува пичето. Не можев да му верувам на очите, седев во станот со два педери кои само што не почнаа да се дупат, а покрај мене девојка која ги гледа и запалена дрка. Бакниме. Ми нареди Сандра. Ја погледнав со раката мегу раширените нозеи во тој момент курот ми се стврдна како да е од камен. Почнав да ја лигавам, додека она продолжи да си го мази влажното пиче. Со другата рака ја отвори бањарката, и ми ги подаде градите. Почнав да и ги месам, да и ги лижам брадавиците, малку едната, малку другата. Сандра почна да стенка и да зборува. Се свртев да гледам што прават. Игор стоеше со соблечени тренерки до доле, а Дарко му го цицаше набрекнатиот кур, буквално до јајца. Игор потоа го фати Дарко за вратот и пополека го евешево уста. Двајцата стенкаа. Сања ме гурна на двоседот и почна да ме откопчува. Ми ги соблече армрките и боксерките, потоа и маицата. Бев гол и тоа само јас, а на Игор сеуште му беа тренерките до глуждовите. Додека да се свртам Сандра ми го дркаше курот. Погледнав во Дарко со курот на Игор во уста, како го пуши. Мегу неговите нозе му го видов курот како му се дига. Беше скроз избричен, немаше ни едно влакно на телото.

Сандра ме фати за раката и ме одвлече кај двајцата. Застанав покрај Игор како изгубен, а Сандра му го фати на Дарко пола дигнатиот кур со раката. Ако немаш ништо против… Го прша Дарко кој само климаше со главата и продолжи да му го пуши на Игор. Потоа Сандра легна на грб испод Дарко и го напика полудигнатиот кур во уста. Не можев да верувампод мене лежеше девојка која му го лапаше курот на оној другиот…Клекнав и почнав да и ја лижам пичката на Сандра..Почна да стенка додека курот на Дарко растеше во нејзината уста. Се свртев и видов како Игор со прстите поминува по моето чмарче. Ми се допадна и почна курот да ми пулсира, а јас продолжив да ја лижам Сандра. Игор го дигна Дарко и почнаа да се бакнуваат. Сања продолжи да му го пуши на Дарко, и со Игор се гураа кој ке му го лапне. Малку Сандра малку Игор..Дарко стенкаше и ги држеше за глава. Сандра почна да ми го пуши на мене, а потоа се променија и Игор ми го залапа. Подобро пуши од неа, зарм не? На тоа Сандра го ошамари по курот. Сите се насмеавме. Дарко се сврте да ме бакни. Го одбив. Нема шанси, се ке направам ама машко нема да бакнам. Се смеевме. Се правдав дека такво лигавење не ми одговара. Дали си бакнал некогаш машко ме праша Игор? Подобро кур ке лапнам отколку да се бакнувам.
Само за миг ми се најдоа двата кура во уста,од левата страна Игор со поцрвенета глава од курот и со избричени јајца. Од десната страна Дарко со помал ама подебел кур избричен како во порничите. Погледнав горе, се бакнуваа. Ја погледнав Сандра седеше со раширени нозе и си ја дркаше пичката. Знаев што ме чека и мене, и наеднаш го осетив главчето на игор во мојата уста. На јазикот го осетив топлиот слаткаст вкус на курот. За кратко време устата ми беше полна со сперма. Иако неискусен знаев што да правам. Почнав да му го цицам на Игор. Ми беше убаво. Сепак мислев дека ова никогаш нема да го доживеам. Сандра свршуваше, викаше како луда. Игор го напупи Дарко во правец на Сандра, а таа му го залапа, а во меѓувреме Игор стави кондом кој го намачка со крема, и му го начука во чмарот. Сандра и понатака пушеше. Јас почнав да го дркам пополека, А Игор така ме намести да можам со курот да го пипкам околу чмарот. Сандра ме факаше за јајцата, а јас му го набивав пополека во тесниот чмар на Игор. Пушти го Игор да работи! Рече. И сватив. Игор мораше да одредува ритам, затоа што кога ке го извадеше курот од кај Дарко се набиваше намојот, а кога ке се тргнеше од мојот му го набиваше на Дарко. Сања ги намачка прстите со крем и ми ги наби во чмарот, осетив слатка болка а јас му го набив на Игор, а он го задоволуваше Дарко. Ке свршам!!! Викна Дарко…

Со брзи покрети, Игор и Сандра клекна доле, а Дарко стана и почна да го дрка накј нивните лица. Си го погледнав курот и сватив дека никогаш не ми бил поголем. Пулсираше во воздух и ме удираше во папокот. Почнав да го дркам кога ги гледав нив тројцата. Дарко со четири јаки млазови и два послаби ги прскаше Игор и Сања по лицата. Со прсти ја собираа спермата од лицата и ја пикаа во уста.
Сакав и јас да ги испрскам со сперма, ама Сандра ме примети и ми рече дека ска да ја ебам. Ми се качи на курот и почна да ми се набива. Го вадеше скоро цел и потоа пак се набиваше до крај. Игор скокна на двоседот и ми го наби курот во уста. Почнав алчно да му го пушам, Додека Сандра се побрзо и побрзо ми е набиваше на кур и почна да свршува, во истиот момент и Игор почна да ми ја полни устата со топла сперма. Имаше толку многу почна да ми тече низ брадата. Сандра почна како луда да ми го пуши. Додека ја плукав спермата Дарко уште два пати ми шприцна во устата. Ми течеше по градите. Сандра ми пикна два прста во чмар, а Дарко ми го пушеше забрзано. Спермата почна да ми шприца во устата на Дарко, а Сандра ги извади прстите од мојот чмар, во што јас уживав, а она ми ја лижеше спермата сто ми шприцна на стомакот. Па ме бакна, и тогаш го осетив фкусот на својата сперма. Курот ми пулсираше. Игор и Дарко уште малце ми го пушеа. Потоа Игор ме бакна. Го гурнав и му реков…
Нема теорија, можеме да се евеме колку сакаш ама од бакнување нема ништо! Се смеевме баш изебани.