Мојата желба

Од како знам за себе мечтаев за секс со мајками, моето дркање беше посветено на неа како и многу после… Таа тајна во себе затоа што немав храброст да го спроведам на дело, а единствено што можев е да дркам на нејзините гаќички, да ја гледам како се бања низ клучалка и слично…

Кнкретно ништо до тој ден 31.12. тогаш се се промени. Иначе бев згоден дечко кој го посакуваат многу девојки но кои не можеа да ме задоволат. Бев на дочек на нова година со друштво во една дискотека, попат фатив една девојка која кога ме напали добро и кога сакав да и ја ставам раката помеѓу нозете ми избега со изговор дека мора да си оди дома…и јас си тргнав дома така возбуден, нервозен, а и доста пијан. Влегов дома таткоми работеше трета смена, ја видов мајками во бела ничница, стана и пријде да ми ја цестита новата година, ме бакна… Кога го почуствував нејзиниот здив на лицето и нејзините гради кои се припија на мене, неможев да издржам па ја бутнав на кревет, го откопчав каишот, не и беше јасно што и се случува, додека не и ја бутнав раката под ноќницата и почнав да и ги кинам гаќичките,почна да вика: -Иване сине што правиш, што ти е немој.
Сбранеше ме туркаше од себе, ме гребеше, удираше, а мене тоа уште повеќе ме возбудуваше. Отпорот беше јак се додека не и го набив мојот кур во нејзината 56 годишна пичка. Тогаш нејзините воздишки стануваа се потивки и преоѓаа во лесно стенкање… Тој секс траеше 15 минути бидејки не успеав да се контролирам свршив во неа како коњ а спермата и течеше од пичката,станав отидов во мојата соба оставајки ја таква со раширени нозе…

Следното утро таткоми дојде дома мајками направи доручек сите заедно јадевме, а не ни спомна за тоа што се случи вечерта. Се беше како порано таткоми отиде да спие, јас исто отидов во мојата соба. После половина час влезе мајками: -Иване сине тоа што беше синојка тоа не е нормално, не требаше да се случи.. тоа е болно… И пријдов ја бакнав и ја бутнав на креветот: -Не смееме сине јас сум ти мајка, не е нормално.
Полека и го набив курот во нејзината пичка а таа се опушти почна да стенка. Ја бутнав легнав на грб а таа се наби на мојот кур со сета своја тежина, и реков дека сум при крај дека ке свршам стана го стави во уста и почна да го пуши и свршив во уста. После тоа долго разговаравме и кажав дека од мал уште дркам на нејзините гаќички.
После тоа имавме секс секогаш кога таткоми беше на работа или пак спиеше. Сакаше се во сексот убаво го пушеше ја голташе спермата. Неколку пати за малку ке не фатеше таткоми….