Секс на тврдина

fcdПоздрав до сите кои ке го читаат ова. Знајте дека е ова права вистина. Се започна како случајна игра кога јас и мојата поранешна девојка се запознавме преку една наша заедничка пријателка. Погледите ни се сретнаа, самото ракување замени илјада зборови. После тоа почнавме често да се допишуваме со смс пораки. Една вечер одлучивме да одиме на излет. Се договоривме кој што да понесе. Утрото беше изузетно убаво, небото плаво, мирно, тивко. Тргнавме. Во самите наши погледи се гледаше дека се посакуваме еден со друг. Чекорејки склопувавме план и програм за проводот кога ке стигнеме на одреденото место. Стигнавме за едно половина час. Јас одма се фатив за спремање на скарата а она за спремање на се останато. Додека скарата се разгоруваше ја гледав онака оддалеку.

На себе носеше тенко скоро прозирно розево хаљинче кое од ветерот и надморската висина лесно трепереше. Горе носеше маица на прерамки која до детали и ги оцртуваше цицките. Беше јако привлечна. И пријдов и ја пољубив во врат. Ме погледна онака со ебозовен поглед,се издигна и почна да ме љуби. Ја спуштив на трава, нежно ја љубев насекаде додека она уживаше и ми велеше да не престанувам. Секако дека нема да престанев..Полека ја спушти раката и ме фати за газот..Ме стегна и јако ме повлече накај неа. Мојата рака нежно се вовлече под нејзината маица и ги напипа јако цврстите гради. Набрекнати брадавици.. мммм.. почнав да ја соблекувам и нежно да ја љубам. За многу брзо време остана без ништо на себе. Полека се завртев така што тогаш бев на грб. Ме љубеше по вратот, рамената и се спушташе се пониско. Ми го свлече шорцот испод кој стоеше веке полунадигнатиот и тврд кур.
Почна да преоѓа со јазикот преку гаќите што дополнително ме напали.. го лижеше преку нив а потоа ми ги свлече и гаќичките и почна да го вовлекува во својата уста. Го лижеше така сочно, што брзо ја повлеков и, и препуштив понатака да прави што сака со мене. Седна и почна да се наденува, скокаше на него и се појако се набиваше. Почна да вришти, меѓутоа за наша среќа што немаше никој таму тој ден.. иначе ја сменивме позата, ја ебев стоејки нагузена, ја ебев долго додека едноставно не почна да свршува, соковите и излегуваа и паѓаа на свежо покосената трева.. Рече да не престанувам што секако не ни имав намера.. Ја ебев се пожестоко, сврши уште неколку пати додека едноставно не дојде и мојот оргазам,го извадив и, и го набив во уста,почнав да свршувам након неколку нејзини покрети со устата и јазикот..и го наполнив грлото така што за кратко се загрцна, проголта се и се оближа со јазикот..секако после тоа ручавме и уште еднаш се повторивме.