Чорапите на мајками

mkdpriceЖивеам во едно мало место заедно со своите родители. Тие секогаш се трудеа да ме задоволат и да не ми недостасува ништо, посебно мајками. Уште како мал се приврзав повеќе со мајками, таа поврзаност растеше се повеќе и повеќе. Сега имам 23 год и студирам веќе сим пред диплома, а тоа што ми се деси пред неколку години се уште не можам да го заборавам.

Беше тоа на мои 19 год, кога почнав да стдирам, и почнав да се интересирам за постари жени. Тоа интересирање почна кога влегов кај мајками во соба и и ги видов хулахопките. Пажливо ги земав да запамтам како треба да стојат кога ке ги вратам, ги помирисав и се возбудив, се тресев, отидов во купатило го издркав и од тој ден животот ми се промени. Почнав мајками да ја гледам како сексуален објект. Мајками е згодна жена со големи гради затегната, често ги мамеше погледите на тие што беа околу неа не само на докторите во болницата каде што работеше туку и во улицата каде што живеевме. Посебно што ми се допаѓаше кај неа беа долгите јаки нозе кои ги истакнуваше со кратките сукњи што ги носеше, се палев секогаш кога ке ја погледнам но не сакав да презенмамм ништо да не ми се налути.
Еден ден се враќав од факултет и кога влегов дома ја видов качена на столче сакајки да дофати нешто од плакарот, носеше кратка сукња и и го видов стегнатиот задник кој ме возбуди. Наеднаш изгуби рамнотежа. Се стрчав да и помогнам ја фатив за внатрешната страна на бутот, и ја легнав на креветот. Веке изгубив контрола ја фатив со двете раце за бутовите и ги ширев нозете, таа нешто зборуваше а јас не ја ни слушав, зборував нешто неповрзано не знаев што сакам да кажам, ја фаќав по целото тело, упорно сакаше да се ослободи прашувајќи ме што правам дали сум нормален… И реков дека го правам тоа што сум сакал одамна да го направам, и почнав да ја лижам, од тој миг ништо не можеше да ме сопре. И ги искинав хулахопките и почнав убаво да ја лижам додека таа ги собираше нозете и буткајки ми ја главата. Цело време ме прашуваше -Сине што правиме ние возбудена и влажна. За кратко време ја подигнав ја соблеков трењерката. Курот ми беше многу дигната а таа кога виде што сакам да наравам ми рече -Немој сине па јас сум ти мајка. Не ни приметував што ми зборува и го набив до крај ебејки ја јако. Таа почна да стенка и се опушти -Така ебачу мој така ебиме јако набивај ми го јако, набиј ја мама сине…. Неможев да верувам што ми зборуваше почнав да ја полнам со сперма.

После тоа не прозборавме ни збор. Се избегававме еден со друг. Еден ден ручавме сите заедно јас таткоми од мојата лева страна и мајками карши мене и се изненадив кога ја осетив ногата на мајками на мојот кур. Давав се од себе да останам мирен. Мајками гледашре во својот тањир како да не се случува ништо. Таткоми стана легна на троседот и гледаше тв набрзо и заспа, а мајками отиде во кујната. Незнаев што да правам отидов по неа, ја најдов како мие садови натртена над судоперот. И пријдов од позади и и ја ставив ракатра испод сукњата и ја фатив за пичката и видов дека ги носи истите хулахопки кои и ги искинав пред некој ден. И ја подигнав сукњата и и го ставив во пичката само се тргна и почна да стенка свршивме заедно а цело време ја прашував што би било ако не фати таткоми. Мајками се заврте ме бакна во образот и ми рече дека никогаш до сега не го доживеала ова. Се ебеме стално а посебно кога таткоми е негде во близина тоа не возбудува повеќе.