Нова година исполнета со многу секс

Беше тоа пред три години, тогаш имав 18 год, другарками организираше дочек кај неа дома па бевме6 девојки и 8 машки.

Беше околу 22 часот, сите играа, но уште никој се немаше опијането. Ја земнав чашата да си ставам пијалак а од зад грб ми пиијде Иво кој со шише пиво ме потури по деколтето и по себе. Ме однесе во купатило и ја закључи вратата. -Ке си ја испереш маицата или јас сакаш да ти помогнам ме праша -Ајде помогними му одговорив и ги откопчав копчињата на кошулата. Ми се гледаа градите преку чипкастиот градник. Ми пријде почна да ме бакнува по вратот, градите. Ми го мазеше пичето преку пантолоните. Многу се возбудив. -Каква пичка си ти ух не си свесна што се можам да ти направам. Се тргнав ја пуштив водата од тушот. Пред да влеземе под туш ми го соблече градникот, се наведнав му го откопчав шлицот и пред мене излезе огромен тврд дебел кур, почнав да го пушам. -Мммм како си добра ми велеше. Престанав да му го пушам и влегов во туш кабината. Тој клеекна а јас му седнав на рамениците за да ми го лиже пичето. Беше незгодна положба но уживавме и двајцата,ми го грицкаше клиторисот,ми го набиваше јазикот во пичето кое беше жешко па мислев дека ке експлодирам. Ми ставаше 4 прста во пичето. Водата се сливаше над нас. Одеднаш ме извади од кабината ме натрти и ми го наби курот во пичето, ухххх колку му беше голем дебел мммм. Ме ебеше јако врескавме од задоволство и двајцата, јајцата му удираа по моето пиче а ми стави и прст во чмарчето. Ахххх колку беше добар како добро ме ебеше почнав да свршувам, го извади курот ми го наби во уста и ми ја наполни устата со сперма. Се слушна тропање на вратата а ние само се покривме со пешкирите и тој ја откључи вратата. Внатре влегоа Лена и Дарко кои беа веке една година во врска.
Се насмеаа и седнаа до мене. -Ајде Кате покажиги градите рече Дарко а јас само ја погледнав Лена и очекував реакција од неа додека Дарко ги соблекуваше панталоните и Лена веке беше гола. Дарко почна да ми го мази пичето кое веднаш почна да се влажни а Лена му го пушеше на иво и ги собираше последните капки сперма. Се набив на курот на Дарко а Лена ја гледав како веке скока на курот на Иво. Дарко ме заврте ми го наби курот во чмарчето, почнав да врескам од болка и задоволство. Ми пријде Иво ми го наби курот во пичето, а Јана почна да си става пивско шише во пичето и уживаше на свој начин.

Врескав стенкав свршив како никогаш до тогас а одеднаш и двајцата ги извадија куровите од мене и и ги набија на Лена во пичето и во чмарчето. Ја полнеа двајцата додека јас ја бакнував и си гои лижевме градите една со друга. Ух колку прекрасна нова година.